sobota, augusta 30, 2008

Kytička

Včera mi Nikolka priniesla z vonku krásnu kytičku a povedala, že mi ju trhala z lásky, tak som si to musela zvečniť :-)))


kredit

štvrtok, augusta 21, 2008

veľká láska

včera jedna naša suseda zobrala zo srandy Dominika na ruky, že ona si ho zoberie domov, lebo také maličké už doma nemajú. ten plač čo spustila Nikolka keď s ním suseda vchádzala do vchodu bol srdcelomnýýýýý. dosť dlho sme ju nemohli utíšiť, lebo ona nechcela aby jej niekto zobral bračeka preč. už sa začína správať ako veľká sestrička, ktorá musí malého bračeka chrániť :-) a Dominik ked ju vidí rozhadzuje rúčkami aj môžkami od radosti. sú to jednoducho naše dva poklady :-)


kredit

nedeľa, augusta 17, 2008

takto rastieme

pridávam aktuálne foto našich ratolestí :-)



štvrtok, augusta 14, 2008

my summer

opäť trochu letnej atmošky


kredit

streda, augusta 13, 2008

Mini freebie- "slončo"

Vytvorila som svoje prvé freebie!!! Je to fuška, ale celkom ma to baví a ak zistím, že sa Vám to páči, určite ma to bude baviť ešte viac :-)))
Za povolenie použiť kresby, ďakujem firme Slončo (výroba drevených hračiek a rôznych veľmi milých predmetov do domácnosti), podľa ktorej dostalo freebie aj svoj názov.

Ak nájdete na elementoch nejaké "nedokonalosti" ospravedlňujem sa, veď len začínam :-)
A ak sa Vám freebie páči (alebo aj nie), nechajte mi prosím komentár, isto sa poteším - nielen pochvale,ale aj konštruktívnej kritike
Želám príjemné scrapovanie :-)))


download

streda, augusta 06, 2008

pondelok, augusta 04, 2008

I love you

A druhé LO z našej dovolenky, z večere na ktorej Nikolka ako obvykle nezjedla vôbec nič :-(

kredit

Plitvické jazerá

Začínam sa trochu hrať s fotkami z dovolenky v Chorvátsku, z ktorej sme sa vrátili v sobotu. Bolo fajn, more nádherne čistučké, slniečka habadej, Nikolka si to poriadne užila a Dominik bol tiež spokojný. Takže tu je prvé LO


kredit